Jag formger logotyper, grafiska profiler, designar foldrar, broschyrer och hemsidor. Jag skapar illustrationer både digitalt och handtecknat. 

Jag som driver Febes grafisk design och illustration, är en erfaren grafisk designer och illustratör. Jag heter Febe Jacobsson och har jobbat med grafisk design och illustration sedan 80-talet på ett flertal reklambyråer samt inhouse på Göteborgs Konserthus. Utbildningsmässigt  har jag en tvåårig förberedande konstutbildning från Hellidens folkhögskola samt fyra år på Konstindustri-högskolan (nuvarande HDK, Högskolan för Design och Konsthantverk), med inriktning på grafisk design.

Under det senaste åren har jag vid tre terminer varit med och drivit ett Skapande skola projekt i Kungälv. Vill du veta mer, gå in på Skapande skola knappen och läs om det spännande projektet.

Bilder är min fritid. Jag har haft ett antal separatutställningar genom åren, samt även varit ABF-ledare i oljemåleri. Jag hjälper dig gärna att teckna personliga kort eller bilder, allt från födelsedagar till bröllopsinbjudningar. Du kan titta på mina målningar och akvareller här på min hemsida. Flera bilder är även till försäljning. 

Behöver du hjälp? Du är varmt välkommen att kontakta mig inför ett eventuellt uppdrag. Jag bjuder på fika och lyssnar in vad du har för behov. Naturligtvis går det även bra att ta det via telefon och mail om du befinner dig långt från Göteborg. Ideer kommer jag att få i vilket fall.
 

Febe Jacobsson
Mölnesjögatan 144
424 50  Angered

Mobil: 073 050 53 68 
Mail: kontakt@febes.se